Koledar dogodkov

Vabilo na predavanja v okviru projekta sodelovanja Zgodbe rok in krajev
Četrtek, 7. december 2017, 17:00
Kontakt RC Kočevje Ribnica d.o.o. - LAS PPD

 

LAS Po poteh dediščine od Turjaka do Kolpe (v nadaljevanju LAS PPD) se zaveda pomena rokodelstva kot dela narodne identitete in kulturne dediščine, a tudi tega, da je rokodelstvo lahko dobra poslovna priložnost. LAS PPD, ki združuje občine Dobrepolje, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Osilnica, Ribnica, Sodražica in Velike Lašče se je zato odločil, da pristopi v projekt sodelovanja Zgodbe rok in krajev kot partner, v katerem sodeluje še 10 ostalih Lokalnih akcijskih skupin, ki vključujejo skupaj več kot 60 občin širom Slovenije.

 

 

Predavanja so za udeležence brezplačna, saj se izvajajo v okviru projekta sodelovanja Zgodbe rok in krajev, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

 

Zaželene so prijave na telefon 01 620 84 71 ali po e-pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

 

Več v VABILU.

 

 

RC Kočevje Ribnica d.o.o.

 

LAS Po poteh dediščine od Turjaka do Kolpe

 

Spletna stran: www.las-ppd.si

 

 

Kraj dogodka Rokodelski center, Ribnica
RC Kočevje Ribnica d.o.o. - LAS PPD